Meerpolo 2017

Meerpolo 2017
30 mei 2017 Nieke Winkel

ZV de Meer nodigt waterpoloënd Nederland uit voor de 13e editie van Meerpolo welke wordt gehouden op zondag 9 juli in de Culemborgse haven. Dit unieke evenement op een bijzondere locatie trok de afgelopen jaren veel toeschouwers en is onderdeel van het evenementen weekend: Culemborg Bijvoorbeeld.

Meerpolo 2017
Meerpolo 2017 is een eendaags waterpolo evenement die als doelstelling heeft ZV De Meer een grotere bekendheid te geven in de regio. Er wordt gespeeld met deelnemende teams uit heel Nederland (heren-, dames en jeugd teams). Daarnaast zal een side-event worden gehouden, onder de noemer “Waterpolo Experience”. Vooral jonge deelnemers kunnen op een leuke manier kennis maken met de sport. De absolute hoofddoelen zijn om meer bekendheid en daardoor meer leden te werven voor de vereniging en de sport waterpolo te tonen aan het publiek.

Toernooi
Datum:                                    9 juli 2017

Locatie:                                   Culemborgse haven (Meerkade Culemborg)

Deelnemers:                           Heren (Bond t/m 1e klasse regio)

Dames (Bond t/m 2e klasse regio)

Jeugd D (onder 13 jaar)

Wedstrijden:                            2 x 9 minuten bruto (minimaal 3 wedstrijden)

Inschrijfgeld:                           € 40,00 per team

Vragen/meer informatie:         meerpolo@zvdemeer.nl

Inschrijven team:
Klik op: https://docs.google.com/a/zvdemeer.nl/forms/d/e/1FAIpQLSdoMoWhtbiHTce7yz6C9KoViy-ijSCgw-5I25NK8eQMx_bzeA/viewform

Inschrijven leden ZV de Meer:
Eigen leden van mogen gratis deelnemen aan het toernooi. Als tegenprestatie wordt verwacht dat op zijn minst mee opbouwt in de ochtend of helpt afbreken in middag. Beide mag natuurlijk ook.

Klik op: https://docs.google.com/a/zvdemeer.nl/forms/d/e/1FAIpQLSdHU3uhlRSfcGhTusKvxw9tv-P_RaEM2bqpuuAXeiVsbYiAOg/viewform en schrijf je snel in.