DE GROTE CLUBACTIE 2020 IS WEER VAN START !!

DE GROTE CLUBACTIE 2020 IS WEER VAN START !!
21 september 2020 Marleen

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/zvdemeer.nl/httpdocs/wp-content/themes/atelier/includes/plugins/aq_resizer-1x.php on line 97

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/zvdemeer.nl/httpdocs/wp-content/themes/atelier/includes/plugins/aq_resizer-1x.php on line 98

Het is weer zover de grote clubactie is weer van start. Als het goed is heeft iedereen een boekje ontvangen van je trainer of zwemlera(a)r(es). Hiermee kun je langs de deuren om lootjes te verkopen voor de sponsoring van onze vereniging. Van dit geld kunnen we bij de vereniging weer leuke activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse sinterklaasfeest en nog veel meer.

De verkoopmanieren

Ondanks dat we nu in een aparte tijd leven i.v.m. Corona is ook hier rekening mee gehouden vanuit de Grote Clubactie en zijn er meerdere verkoopmanieren bedacht. We zetten ze even op een rij voor je:
  1. Je verkoopt de lootjes aan de deur en laat met de pen de gegevens van de koper noteren op het lot. Het lot met gegevens laat je in het boekje zitten. Scheur wel de zegel en korting strook af en geef deze aan de koper. (Dit is de manier zoals we de lootjes elk jaar verkopen.)
  2. De koper kan de QR-code scannen op het lot en zo de stappen doorlopen en contactloos een lot kopen van je. Geef wel de kortingszegel aan de koper. (zie instructie op YouTube)
  3. Je stuurt de verkooplink: https://clubactie.nl/lot/zv-demeer/120244 door aan al uw familieleden, vrienden, buren, kennissen, juffen, meesters enz enz. Iedereen kan namelijk ook online onze club steunen en via deze weg loten kopen.

SUPER loten

Ook hebben we SUPER loten. Deze kosten €150,-, waarvan maar liefst €120,- voor onze club is. En dat is niet het enige: bij de verkoop van dit lot kan de vereniging kans maken op een clubfeest t.w.v. €5000,- Hoe leuk zou dit zijn. En hoe meer superloten we verkopen, hoe groter de kans! Wij willen daarom vragen of iedereen eens in zijn omgeving zou willen navragen of er bedrijven zijn die zo’n SUPER lot willen kopen en hiermee de club willen sponsoren. Het bedrijf krijgt dan van ons een mooi certificaat + vermelding op de site en facebook en jij als verkoper ontvangt een leuke cadeaubon t.w.v € 10,-. Ook SUPER loten kunnen online verkocht worden via de volgende link: https://clubactie.nl/superlotkopen/zv-de-meer/120244.

Prijzen verdienen

Met het verkopen van loten kun je zelf ook leuke prijzen verdienen kijk eens op de site van de Grote Clubactie wat er allemaal te winnen valt en hoe je hier aan mee kan doen. Ook is er dit jaar de ’20 loten actie’. Verkoop jij 20 loten of meer, dan krijg je een voucher met leuke kortingsbonnen. Ook vanuit onze eigen club hebben we natuurlijk weer onze eigen actie en liggen er weer 3 leuke cadeaubonnen klaar voor onze top 3-verkopers. Maar hoe houden we dit dan allemaal bij denk je? We zijn druk bezig geweest om al jullie namen in te voeren. Dit is geheel volgens de AVG-regels. Als iemand een lot van je koopt, kunnen ze jouw naam selecteren en kunnen wij precies zien wie hoeveel loten verkocht heeft.
Zoals jullie kunnen lezen is er reden genoeg om zoveel mogelijks lootjes te verkopen en zijn wij als club natuurlijk ontzettend blij met alle inzet die jullie voor ons gaan doen. Wij willen jullie daarom HEEL erg veel succes wensen met de verkoop. Heb je nog vragen neem dan gerust even contact op met: activiteiten@zvdemeer.nl
Download