Kramer-Freher jeugdwaterpolotoernooi groot succes!

Kramer-Freher jeugdwaterpolotoernooi groot succes!
27 mei 2019 Marleen

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/zvdemeer.nl/httpdocs/wp-content/themes/atelier/includes/plugins/aq_resizer-1x.php on line 97

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/zvdemeer.nl/httpdocs/wp-content/themes/atelier/includes/plugins/aq_resizer-1x.php on line 98

Zondag 26 mei barstte zwembad de Waterlinie bijna uit zijn voegen. Zo’n 150 jongeren in de leeftijd van 9 tot 17 jaar streden om de Kramer-Freher beker, vernoemd naar erelid Gijs Kramer-Freher.

Groot deelnemersveld

Met 18 waterpoloteams uit het hele land was het toernooi een groot succes. Nog niet eerder was er in alle jeugdklassen (B-jeugd tot en met E-jeugd) een volledige competitie te spelen. Dat bleek ook wel uit het aantal supporters. De Waterlinie zat overvol met enthousiaste spelers en minstens even enthousiaste toeschouwers.

Goede sfeer

Dat het er vooral vriendschappelijk aan toe ging, bleek wel uit het feit dat een groot aantal teams ook nieuwe spelers hadden meegenomen, die voor aanvang van het nieuwe seizoen alvast het gevoel van een echte wedstrijd konden proeven. Er hing een gezellige sfeer, waarbij iedereen de kans kreeg het beste uit zichzelf te halen.

Uitslag

Na een aantal spannende wedstrijden mochten de volgende teams met de beker naar huis:

  • E-jeugd onder 11: AZC Moscow E1 uit Alphen a/d Rijn
  • D-jeugd onder 13: UZSC D2 uit Utrecht
  • C-jeugd onder 15: ZV De Meer C1
  • B-jeugd onder 17: ZV De Meer B1

ZV De Meer kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt het jeugdtoernooi nog lang in Culemborg te kunnen organiseren.