Onze Sponsors

Ook sponsor worden? Bekijk de sponsorpakketten>>

Met trots presenteren wij onze sponsoren:

Health and aquasports geeft ondersteuning en begeleiding aan mensen die een energieker en vitaler leven nastreven. Dit doen ze door een zo breed mogelijk pakket aan diensten aan te bieden onder professionele begeleiding die zorgen voor een energieker en vitaler leven. Kijk voor meer informatie op de website van Health and aquasports

Visscher PGH Autogroep is één van de toonaangevende autobedrijven in Midden-Nederland. Ze bieden een totaalconcept op het gebied van het nieuwe vervoer. Naast drie sterke merken voor personenauto’s en twee voor bedrijfswagens voeren ze twee universele onderhoudsformules, verrichten schadeherstel, verzorgen zakelijke én private lease contracten en zijn actief in autodelen en het verhuren van oldtimers. Kijk voor meer informatie op de website van Visscher PGH autogroep.

Fysiotherapie De Zwaluw helpt je graag beter voor je lijf te zorgen. Met een holistische benadering en met verschillende behandelingen kunnen we aan de slag. Loop niet langer door met je klachten. Kijk voor meer informatie op de website van De Zwaluw.

 

Blom Bestratingen is in 2008 opgericht om goede kwaliteit te leveren en persoonlijk te zijn naar de klanten. Door met een klein en hecht team te werken kunnen ze dit doel realiseren. Ze zijn gespecialiseerd in de grond- weg en waterbouw. Ook in het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen hebben ze veel ervaring. Kijk voor meer informatie op de website van Blom Bestrating.

 

Pijnvrij bewegen, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heeft u bewegingsklachten of beperkte bewegingsvrijheid? Maak een afspraak met één van de therapeuten van Fysiotherapie Houvast in Culemborg en ga uw klachten te lijf. kijk voor meer informatie op de website van Houvast.

Bij hart for her trainen topsporters, oma’s, hardlopers, andere gezellige sporters, tieners, vrouwen met jonge kinderen, oudere kinderen, drukke banen en minder drukke banen, vrouwen die al heel fit zijn, vrouwen die dat vroeger waren en weer willen worden. Iedereen krijgt bij hart for her een training op haar eigen niveau, op een fijne manier. Kijk voor meer informatie op de website van hart for her.

Standbouw Prins Design is een fullservice standbouwbedrijf met alle disciplines in huis voor ontwerp en realisatie van in het oog springende stands. Al 30 jaar draaien ze mee in de dynamische wereld van de standbouw. Inmiddels zijn ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service. Kijk voor meer informatie op de website van Standbouw Prins Design.