Sterrenplan

Zwemmen in Culemborg? Dat kan bij de zwemopleiding van ZV de Meer: Sterrenplan!

Sterrenplan
Heb je net je SuperSpetters diploma of zwemdiploma behaald en wil je graag verder met zwemmen? Weet je nog niet precies welke zwemsport je leuk vindt? Dan is het de Sterrenplan zwemopleiding van ZV de Meer echt iets voor jou! Het is de leukste zwemopleiding in de omgeving. Sterrenplan is een methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en is een speelse zwemopleiding waarbij de zwemvaardigheid verbeterd wordt. Daarnaast maken de kinderen kennis met verschillende zwemsporten. Plezier staat hierbij centraal!

Het Sterrenplan bestaat uit verschillende modules, die per vereniging verschillen. De vereniging mag deze modules zelf uitkiezen. Een module duurt ongeveer 10 weken. Bij de zwemopleiding van ZV de Meer worden in totaal 8 modules gegeven, waarbij de kinderen ook meteen kennismaken met de wedstrijdsporten van ZV de Meer: wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Zwemvaardigheid
Naast het Sterrenplan, kunnen de kinderen ook de zwemvaardigheid diploma’s 1, 2 en 3 behalen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op de algemene pagina van de zwemopleiding of kunt u een e-mail sturen naar info@zvdemeer.nl. Ook kunt u ons contactformulier gebruiken.