SuperSpetters

Zwemles in Culemborg bij ZV de Meer: SuperSpetters!

Bent u op zoek naar zwemles in Culemborg? Dan bent u bij ZV de Meer aan het juiste adres! Bij onze vereniging wordt er gewerkt met de methode SuperSpetters, een nieuwe zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen binnen 10 maanden een diploma halen.

Wat is SuperSpetters?

SuperSpetters verschilt van het gewone zwem-ABC. Kinderen krijgen in kleine groepjes les van gediplomeerde trainers van de vereniging. Zij krijgen deze zwemles in Culemborg tweemaal per week, tien maanden lang. Na deze tien maanden behalen zij een diploma dat gelijk staat aan zwemdiploma C en zijn zij volledig zwemvaardig.

Kenmerkend voor SuperSpetters zwemles bij ZV de Meer is:

  • Kinderen halen binnen 10 maanden het SuperSpetters-diploma
  • Kinderen krijgen les in kleine groepjes
  • Borstcrawl en rugcrawl worden als uitgangspunt gebruikt
  • Er wordt gebruikgemaakt van een badmuts, zwembril en zwemflippers
  • Regelmatige communicatie met ouders over de voortgang

Lestijden

De SuperSpetters hebben les op woensdagmiddag van 17:00-17:45 uur en op zondagochtend van 9:30-10:15 uur.

Kosten

De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 25,-. Hiervoor krijgen de kinderen een zwembril, badmuts en een  zwembroek en na afloop van de cursus een KNZB-diploma en een medaille.

De leskosten bedragen € 82,50 per maand, gedurende een periode van 10 maanden.

Meer informatie

Meer informatie over zwemles in Culemborg en de SuperSpetters methode kunt u vinden op www.superspetters.nl. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zvdemeer.nl. U kunt dit e-mailadres ook gebruiken om uw kind(eren) aan te melden voor deze zwemlessen. Zij komen dan op een lijst. Als er een nieuwe groep start, neemt ZV De Meer contact op voor een intake, waarin wordt gekeken of uw kind kan starten met SuperSpetters.

Bel mij

    Controle of je geen robot bent