SuperZwemmers


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/zvdemeer.nl/httpdocs/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/media.php on line 314

Doorgaan met zwemmen en kennis maken met de zwemsporten in Culemborg? Dat kan bij ZV de Meer bij onze SuperZwemmers!

Algemene informatie

Zwemmen in Culemborg? Dat kan bij ZV de Meer! ZV de Meer biedt verschillende mogelijkheden om op een leuke en plezierige manier nog beter te leren zwemmen en kennis te maken met de zwemsporten: Waterpolo en Wedstrijdzwemmen.

SuperSpetters
Kinderen die deelnemen aan de SuperSpetters zwemopleiding zijn nog niet in het bezit van een zwemdiploma. Bij SuperSpetters zal er in het begin meer nadruk worden gelegd op de borstcrawl en de rugcrawl. Na verloop van tijd komen de andere zwemslagen en zwemonderdelen (duiken, drijven, watertrappen enz.) meer aan bod. Voor meer informatie kunt u kijken op deze website onder het kopje SuperSpetters en op https://www.superspetters.nl

Zwemopleiding – Sterrenplan
Na het behalen van het SuperSpetters diploma of een ander zwemdiploma, kunnen kinderen terecht bij ZV de Meer voor het Sterrenplan. Bij het Sterrenplan wordt er op een speelse manier gewerkt aan de zwemvaardigheid van de kinderen. Voor meer informatie kunt u kijken op deze website onder het kopje Sterrenplan.

Trainingstijden

Superspetters
Woensdagmiddag 17:00-17:45 uur en op zondagochtend van 9:30-10:15 uur

Vervolg zwemopleiding
Woensdagmiddag van 17:00-17:45 en op zondagochtend van 9:30-10:15 uur.

Aansluitend vindt op woensdag van 17:45-18:30 en op zondag van 10:15-11:00 de waterpolotraining voor de D, E en F-jeugd plaats. Alle kinderen van de zwemopleidingsgroep kunnen aan deze trainingen deelnemen.

Om kinderen kennis te laten maken met wedstrijdzwemmen en hen daarvoor te enthousiasmeren, hebben we voor de kinderen van de zwemopleidingsgroep een baan gereserveerd tijdens de wedstrijdzwemtrainingen op donderdag 18:30-19:30 uur en op vrijdag van 18:00-19:00 uur.

Trainers

Zin om eens mee te trainen? 

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen bij ZV de Meer? Kom dan de eerste 4x gratis meetrainen! Dat kan op bovenstaande trainingstijden. Je meldt je dan gewoon bij de trainer die langs de badrand staat. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@zvdemeer.nl.

Gijs Kramer-Freher
Gijs is al trainer bij onze vereniging sinds 1968. Allereerst als jeugdtrainer, daarna als hoofdtrainer bij het waterpolo en de afgelopen jaren opnieuw als trainer bij de opleiding. Hij vindt het contact met de verschillende type kinderen het leukst en vindt dat ze door moeten blijven gaan om iets te bereiken/op te bouwen.

Henk Neijmeijer
Henk is al trainer sinds 1994. Dat deed hij eerst bij het mini-waterpolo en sinds 2000 zorgt hij samen met Gijs Kramer-Freher voor de opleiding. Hij vindt het leuk om de allerjongsten aan hun zwemdiploma’s te helpen en hen enthousiast te maken voor de diverse takken binnen de vereniging. Hij vindt het belangrijk dat vreugde altijd voorop staat binnen de sport.

Chantal van der Horst
Chantal is trainster van de SuperSpetters sinds maart 2016. Ze vindt het leuk om de kinderen een gevarieerde zwemles te geven. Chantal doet al zo´n 15 jaar aan wedstrijdzwemmen en ligt 6 dagen per week in het water. Van 2014 tot 2016 is ze ook bestuurslid geweest bij de vereniging. Chantal vindt het leuk om te zien hoe kinderen, in relatief korte tijd, zich ontwikkelen in het zwemmen. Plezier in het zwemmen staat bij haar voorop!

Maikel van den Heuvel
Maikel is een actieve trainer binnen ZV de Meer, zowel bij de SuperSpetters als bij het wedstrijdzwemmen. Hij is een bekend gezicht binnen de vereniging. Maikel vindt het erg leuk om met kinderen te werken en hen op te leiden tot goede zwemmers.

Voor de ouders

Als vereniging doen we ons best om leden een leuke tijd te geven binnen de vereniging. Echter hebben we hier wel de hulp van o.a. ouders bij nodig. Van ouders wordt daarom verwacht dat ze in ieder geval af en toe naar uitjes willen rijden. Daarnaast wordt er van ouders gevraagd dat ze af en toe een bardienst willen draaien. Uiteraard wordt hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met tijden dat de kinderen op het zwembad horen te zijn.